Ja està en marxa l’aplicatiu per reservar plaça a un taller i a una sortida del dimarts per la tarda.
NOTA: Recordeu que en tot moment podeu consultar les vostres reserves (o anul·lar-les) dels del menú d’usuari->Les meves reserves
Funcionament: Per tal que tothom tingui l’oportunitat d’assistir com a mínim a un taller, s’obrirà un primer termini de reserva dilluns 4 de juliol a les 10:00  del matí. En aquest període es podrà seleccionar un únic taller per persona. En pantalla es podran veure les places disponibles de cada taller en cada moment. Les places s’assignen automàticament en el moment què es fa la reserva.
A partir del dijous 7 de juliol a les 10:00 del matí s’obrirà un segon torn d’inscripció de les places que hagin quedat vacants als tallers. En aquest moment es podrà escollir un segon taller dels que hi hagi disponibles.
Si voleu canviar la vostra tria, heu d’anar a la pàgina de les meves reserves i anul·lar la tria, i llavors veure si queden places en alguna altra.
Recordeu que per poder fer la reserva de plaça cal estar validat al web amb l’usuari i contrasenya que us varem enviar el dia que vareu fer la inscripció.
Les sortides amb mirada matemàtica, organitzades per la SCM, són gratuïtes i l’únic cost que poden tenir serà el desplaçament en transport públic. Recordeu que només és pot fer una sortida (no està inclosa en aquesta restricció la visita voluntària al MMACA de dilluns 11 de juliol al matí), atès que totes es desenvoluparan en paral·lel el dimarts per la tarda.  Cal fer la inscripció seguint el mateix procediment que el dels tallers.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *