Els espais d’intercanvi són una proposta oberta d’aprenentatge entre iguals. Espais per compartir i intercanviar, que s’emmarquen dins de la filosofia de l’aprenentatge entre iguals. Es proposa que les persones que vulguin participar d’un espai d’intercanvi ofereixin quelcom i també demanin allò que els interessi. Donades les circumstàncies del Congrés, ens ha semblat que seria molt interessant centrar aquests espais en intercanviar experiències sobre les nostres classes en confinament.

Uns bons eixos per centrar-nos poden ser: gestió del treball en equip amb alumnes confinats (ja siguin alguns o tot un grup), com donar feedback amb la docència virtual, personalització de l’aprenentatge,…

És a dir, es tracta de compartir idees entre tots i totes per tal d’aprendre de les nostres pròpies experiències. En aquests espais els participants tindran l’oportunitat d’enriquir la seva pròpia proposta a partir dels comentaris de la resta i també podran sentir propostes d’altres persones.

És molt important que us inscriviu si voleu participar-hi, ja que per la pròpia naturalesa de la proposta, haurem de limitar l’assistència per poder assegurar la qualitat de les dinàmiques amb què treballarem.

Aquest és l’enllaç al formulari d’inscripció, on trobareu un petit vídeo explicatiu: