Sortida

Loading Map....

#Infantil, #Primària, #Secundària obligatòria, Sortides

Nivell de possibles aplicacions didàctiques: Educació Secundària.

Responsable: Joan Ramon Riqué Hilinger

Punt de trobada inicial: 17:00 h, porta d’accés al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.  Baixada del Monestir, 9, 08034 Barcelona. Bus 63 i 68

Té una durada de dues hores.

icona_pdf Activitats    El tresor de la reina Elisenda

Des de sempre l’Escola Betània-Patmos i el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes han tingut una vinculació que va més enllà de la mera situació geogràfica o de la planta octogonal de la torratxa de l’Escola i de la torre del campanar del Monestir.
El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes va ser fundat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1327, amb el suport del seu espòs, el rei Jaume II. L’edifici constitueix un dels millors models del gòtic català, tant per l’església com pel claustre de tres plantes, un dels exemples més espaiosos i harmònics d’aquest estil.

La visita que us proposem es divideix en dues activitats d’una hora de durada aproximadament cadascuna. D’una banda, realitzarem la visita guiada al Monestir i per una altra banda es vol presentar el projecte de col·laboració entre el Monestir i l’Escola Betània-Patmos a través del departament de ciències de l’Escola i relacionat amb les matemàtiques aplicades dins del propi monestir.

El projecte compta amb activitats per les tres etapes educatives, per això cal triar una de les tres etapes: infantil, primària, secundària.

On? Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Quan?12/07/2016 (17:00 - 19:00)

ATENCIÓ! Per poder fer reserves cal que t'hagis validat al web.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *