13 de juliol de 2016

Data Hora Esdeveniment
13/07/2016 0 09:00 - 10:30 Geometria dinàmica amb GeoGebra. Un pont entre els llibres i el material (Taller)

Isabel Sorigué Ric – Escola Diputació (Barcelona)

L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer el programa GeoGebra com una eina més a utilitzar en les aules dels nostres alumnes més joves a l’hora de treballar la geometria, considerant el taller com una iniciació a GeoGebra.
GeoGebra és una eina TAC que considerem molt potent perquè amb ella podem treballar les matemàtiques  de manera dinàmica i interactiva. Permet als alumnes modificar i desplaçar figures en 2D i, a més a més, veure les de 3D des de diferents punts de vista.  En el taller practicarem aquest dinamisme i interactivitat utilitzant les eines bàsiques de GeoGebra mitjançant exemples d’activitats pràctiques portades a les aules d’Infantil i Primària que no pretenen ser referents sinó mers exemples.
Descobrirem com donar vida a les figures estàtiques (llibres) per apropar-les a les reals.


Document definitiu

 


Lloc: Aula IB
13/07/2016 0 10:30 - 11:00 GeoGebra, un recurs TAC per aprendre geometria de forma dinàmica (Comunicació)

Isabel Sorigué Ric – Escola Diputació (Barcelona)

La finalitat d’aquesta comunicació és donar a conèixer el programa GegoGebra i l’ús que en podem fer a les nostres aules.
GeoGebra és una eina TAC que considerem molt potent perquè ajuda als alumnes a adquirir conceptes d’espai i forma.
Amb GeoGebra podem treballar les matemàtiques  de manera dinàmica i interactiva i permet als alumnes modificar i desplaçar figures en 2D i, a més a més, veure les de 3D des de diferents punts de vista.  
Els exemples d’activitats que mostrarem són fruit de la col·laboració amb el professor de l’Institut Premià de Mar, Bernat Ancohea.


Document definitiu

 


Lloc: Aula IB