12 de juliol de 2016

Data Hora Esdeveniment
12/07/2016 0 11:00 - 12:30 109. Contes Matemàtics (Taula)

Elisabet Quintana – CRP Anoia (Igualada)
Roser Ramon

A qui no li agrada que li expliquin un conte?
Us proposem apropar el llenguatge matemàtic als més petits a través dels contes, un recurs adient, proper i engrescador, amb un material poc convencional que potencia l’abstracció i imaginació de l’infant al mateix temps que trenca estereotips sovint establerts inconscientment. El material està pensat per a Primer Cicle d’Educació Infantil, tot i que també pot ser aplicable al Segon Cicle d’aquesta etapa.
Creieu que un estoig pot ser un llop? I un cabdell de llana la Rateta? Doncs nosaltres sí, i us animem a comprovar-ho!
El material que us proposem va ser creat per un grup de treball del Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia on es troba actualment.

Document definitiu

 

 


Lloc: Pati de ciències

13 de juliol de 2016

Data Hora Esdeveniment
13/07/2016 0 11:00 - 12:30 222. Matemàtiques amb un dibuix (Taula)

Concurs de Dibuixos Matemàtics ABEAM

Elisabet Quintana
Joana Vilallonga

Aquesta taula pretén, per un costat, donar a conèixer el Concurs de Dibuixos Matemàtics d’ABEAM i,, per altre i més especialment, compartir idees i propostes de com aquesta activitat es pot portar a les ules d’Educació Infantil i Primària de manera significativa i competencial, alhora que atractiva, en l’ensenyament i l’aprenentatge de les  matemàtiques. Amb l’exposició d’algunes de les obres participants en els quatre anys que té l’activitat, esperem no només il·lustrar i exemplificar, sinó també rebre, propostes de com les obres artístiques creades pel propi alumnat esdevenen bons recursos per al procés d’ensenyament-aprenentatge de les matemàtiques des del punt de vista esmentat.


Document definitiu

 


Lloc: Vestíbul principal