El C2EM tancarà amb la conferència  “Reus, tenim un problema… Doncs, portem-lo a classe!”  a càrrec de la Laura Morera i en Jordi Font. 

Laura Morera és presidenta d’eXplorium, una associació sense ànim de lucre que fa activitats de lleure científic, col·labora amb el projecte InnovaMat, que fan recursos matemàtics per les escoles i és professora associada del Departament de Didàctica de la UAB. També és professora associada a la facultat d’educació de la UAB. De formació, és matemàtica per la UPC, Doctora en Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals i Màster de Recerca en Didàctica de les Ciències i les Matemàtiques per la UAB.

Jordi Font. Professor de matemàtiques a l’Institut Baix a mar des del setembre del 2012. Llicenciat en matemàtiques a la UB, professor de didàctica de les matemàtiques a la UB, professor del màster de Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i integrant del grup Cúbic de la UB. Creador, juntament amb en Roger Grau, del laboratori de matemàtiques Maria Antònia Canals.