El Grup de fotografia matemàtica d’ABEAM col·labora en la dinamització del C²EM, i ha creat un concurs de fotografia matemàtica divertit i dinàmic en el que qualsevol assistent al congrés podrà participar i fer de jurat.

Les bases són simples:

  • Pot participar qualsevol assistent al congrés C²EM
  • Cada participant només podrà penjar una única fotografia
  • El dia 11 de juliol s’activarà a la pàgina web cat l’accés al formulari per penjar la fotografia. També s’activarà una pàgina on es podran veure totes les fotografies penjades.
  • La fotografia ha de tenir un contingut matemàtic clar i aquest contingut haurà de quedar reflectit amb un bon títol.
  • Durant els dies 11 i 12 es podrà penjar la fotografia, que ha d’estar feta necessàriament en el context del congrés (incloses les sortides matemàtiques). La foto es pot fer amb  l’smartphone i es pot penjar de manera immediata. En el cas d’utilitzar càmera de fotos  es demana rebaixar-ne  la resolució.
  • A última hora del dia 12 s’obrirà el formulari per votar la fotografia que més agradi i quedarà obert fins les 14 h. del dia 13. Tots els assistents al congrés podran fer de jurat votant, una sola vegada, la fotografia matemàtica que més li agradi, valorant sobre tot les possibles repercussions didàctiques així com la gràcia i l’originalitat. (Per votar caldrà clicar a sobre de la foto i utilitzar un codi que es podrà veure a sota. Es demana honestedat i col·laboració a l’hora de no penjar més d’una fotografia, no votar-se a un mateix ni votar més d’un cop)
  • La fotografia guanyadora tindrà un petit premi que es lliurarà a la cerimònia de clausura del Congrés.

La fotografia es penjarà des del web fotografiamatematica.cat on hi trobareu un menú específic per poder-ho fer.

fotografia_matematica

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *