Sortida

Carregant mapa...

#Primària, #Secundària obligatòria, Sortides

Nivell de possibles aplicacions didàctiques: darrer cicle de primària i secundària

Responsables: Mariona Petit, Pau Senra

Punt de trobada: 16:30 h, porta d’accés al Parc d’atraccions del Tibidabo.

Té una durada de dues hores  aproximadament.

icona_pdf Instruccions per la sortida

La Muntanya del Tibidabo disposa d’una amplia oferta didàctica que pot donar per un matí o tot un dia: El Parc d’Atraccions del Tibidabo, l’edifici de la Mentor Alsina, l’Observatori Fabra o el CosmoCaixa.

L’itinerari es realitza caminant des del Parc d’Atraccions fins al CosmoCaixa (veure sortida 12 si voleu allargar la visita). Recomanacions: portar calçat còmode, ampolleta d’aigua o cantimplora i no tenir dificultats per caminar.

  • Parc d’Atraccions del Tibidabo: Oferta didàctica existent de ciència i tecnologia i de medi ambient. Ens rebrà la persona responsable del dossier didàctic que també és el responsable de la sala dels Autòmats. Diferents espais del Parc són idonis per les propostes de diferents xerrades del MMACA sobre miralls o engranatges.
  • Laboratori Experimental Mentora Alsina: El laboratori de Física de Ferran Alsina va ser un model pioner a Catalunya de principis del s. XX que va contribuir a la formació d’estudiants i demostració de certs principis físics. Actualment els instruments es troben al mNACTEC a Terrassa. Aquest espai es reobrirà el proper curs per a realitzar-hi visites escolars per conèixer l’edifici i la seva història i realitzar un conjunt d’activitats d’observació científica manipulant materials per donar pas a debats sobre continguts a classe.
  • Observatori Fabra: Passarem pel costat indicant la possible ruta a realitzar amb els alumnes, però no s’hi podrà anar perquè al juliol fan observacions nocturnes i sopars. Però tindrem la documentació de les propostes didàctiques que ofereixen i aquelles persones interessades podran visitar-lo i parlar amb els responsables el dilluns 18 de juliol al matí.

On? Tibidabo
Quan?12/07/2016 (16:30 - 18:30)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>