Sortida

Carregant mapa...

#Infantil, #Primària, #Secundària obligatòria, Sortides

Nivell de possibles aplicacions didàctiques: infantil, primària i secundària

Responsables: Carme Burgués, Roser Codina

Punt de trobada inicial: 17:00h, Porta del Laberint d’Horta. Passeig dels Castanyers, 1, 08035 Barcelona.

Té una durada d’una hora i mitja aproximadament.

 icona_pdfInstruccions per a la sortida

trasnport_s3

El Parc del Laberint d’Horta és un jardí-museu al Districte d’Horta-Guinardó. Té diverses zones, incloent un antic palau amb elements neoàrabs i neogòtics, terraces, escales, escultures diverses, diferents jardins, el laberint i nombroses instal·lacions d’aigua. Tot plegat en una superfície acotada que el fa ideal per dur-hi alumnes a fer caceres matemàtiques.
Formes, càlculs de mesures de longitud, superfície i volum, grafs del laberint, simetries i altres regularitats són alguns dels temes matemàtics que es troben en aquest context. A més flora i fauna (especialment ocells) i història el fan adient a propostes de treball interdisciplinari.

En la sortida es veuran exemples d’activitats possibles a dur a terme amb alumnes de diverses edats, basant-nos en les propostes dutes a terme amb alumnes de Mestre de Primària de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona que es troba al costat d’aquest equipament.

On? Parc del Laberint d'Horta
Quan?12/07/2016 (17:00 - 19:00)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>