Taller

#Infantil, @Numeració i càlcul, N3. Recursos materials i tecnològics - Eines d’aula

Marga Canet i Grau – Escola Mogent (La Roca del Vallès)

Mònica Noguera Plaja – Escola Mogent (La Roca del Vallès)

Joana Usero Cazorla –  Escola Mogent (La Roca del Vallès)

Sònia Usero Cazorla – Escola Mogent (La Roca del Vallès)

 

Els reglets de Cuisenaire és el material que utilitzem a l’escola que ens permet solucionar qualsevol situació matemàtica que sorgeix a l’aula. La manipulació i l’experimentació d’aquests materials ajuden a construir en l’alumne el pensament i el raonament matemàtic.
Dividirem el taller en dues activitats paral·leles. Una serà d’educació infantil: la descoberta del valor numèric dels reglets, la descomposició i composició dels deu primers nombres i les sumes dobles relacionant-les amb les taules de multiplicar. A l’activitat de cicle superior elaborarem un mural on es representa la relació entre fracció-decimal-percentatge i treballarem els conceptes de quadrat del número, cub del número, arrel quadrada, càlcul de fraccions, mcm, mcd… a partir dels reglets. Aplicarem aquest treball a situacions reals a través de la resolució de problemes.


Document definitiu

 

 

On? Aula T2
Quan?12/07/2016 (12:30 - 14:00)

Deixa'ns un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>