Sortida

Carregant mapa...

#Secundària obligatòria, Sortides

Nivell de possibles aplicacions didàctiques: secundària

Responsable: Mireia López

Punt de trobada: 17:00h, a la porta d’accés de Barcelona Supercomputing Center (BSC), Torre Girona c/ Jordi Girona, 31, 08034 Barcelona.

Durada aproximada de la visita una hora.

Impulsat i gestionat per un consorci format pel Govern espanyol, la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya. Barcelona Tech, el BSC-CNS és una infraestructura científica i tecnològica singular que acull el superordinador MareNostrum. Des de que es va posar en marxa oficialment, al centre hi treballen investigadors altament especialitzats en supercomputació, que porten a terme projectes de recerca d’una altíssima qualitat en l’àmbit internacional. http://www.bsc.es/sites/default/files/public/visites_bsc_1_0.pdf

En la visita es visitarà el súper computador MareNostrum i es conèixeran les seves característiques. També es rebrà informació sobre el què és el BSC i les tasques que s’hi desenvolupen.

El centre està obert a visites concertades per tal d’apropar els centres docents a la recerca científica, tecnològica, matemàtica i didàctica i, també, a la realitat social, econòmica i cultural.

El centre participa en les activitats CTM del pla de formació del professorat del Departament d’Ensenyament per facilitar el contacte del professorat amb institucions vinculades a la ciència i a la tècnica per tal d’enriquir la seva tasca docent.

mare_nostrum

On? Barcelona Supercomputing Center
Quan?12/07/2016 (17:00 - 18:00)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>